Kindermiddagen in Zwembad Tijenraan

RAALTE – Zwembad Tijenraan presenteert vanaf woensdag 2 september weer kindermiddagen. Kinderen tot en met 12 jaar kunnen tijdens deze middagen meedoen aan allerlei activiteiten en spelletjes in het water. Bovendien krijgen elke week de leerlingen van een basisschool uit de gemeente Raalte of Olst-Wijhe (de school van de week) korting op een zwemticket.

Kinderen kunnen meedoen met allerlei waterspelletjes en gebruik maken van de leukste materialen: onder andere bootje varen, snorkelen, onderwaterpuzzels maken, meedoen met de glijbaanrace en nog veel meer. Ook ouders mogen weer meezwemmen, wel met 1,5 meter afstand van andere volwassenen. Op woensdagmiddag kunnen er ook kinderfeestjes gehouden worden in het zwembad. Waaronder zeemeerminzwemmen en snorkelfeestjes.
Elke week is er een andere school uit de gemeente Raalte of Olst-Wijhe de ‘School van de week’. Leerlingen kunnen op vertoon van een School van de week flyer (wordt op school uitgedeeld) met korting komen zwemmen. Een kaartje kost dan 3 euro. Leerlingen van andere scholen zijn die dag uiteraard ook welkom, zij betalen het standaardtarief. Ook kunnen leerlingen met de hele klas komen zwemmen. Juffen en meesters mogen gratis naar binnen.
Meer info over School van de week: staging2.sportbedrijfraalte.nl/schoolvandeweek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.