Home / Sallandcentraal / Kijk- en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

Kijk- en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 30 augustus is er van 10.00 tot 16.00 uur weer een Kijk- en Doedag bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Er is een rommelmarkt en bezoekers kunnen de paarden wat lekker geven. Ook zijn er tweedehands paardenspullen te koop.

Koffie met wat lekkers staat klaar. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ‘t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. `t Olde Manegepeerd is tevens een inleverpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte.

Zie www.manegepeerd.nl

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.