Kavels Noorder Koeslag in de verkoop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gooit vier kavels in de wijk Noorder Koeslag in Wijhe in de verkoop. Er is ruimte voor vrijstaande woningen met kavelprijzen vanaf 120.075 euro, inclusief btw en exclusief kosten koper. Om meer informatie te geven over de beschikbare kavels, de inrichting van de omgeving en de bouwmogelijkheden houdt de gemeente op woensdag 2 en donderdag 3 september twee informatieavonden. Dit keer moeten geïnteresseerden zich aanmelden voor de informatieavonden. In verband met de coronacrisis wordt iedereen een half uur na elkaar ingepland. In dit half uur kunnen geïnteresseerden zich laten informeren en krijgen zij de gelegenheid om vragen te stellen aan medewerkers van de gemeente vanuit verschillende disciplines. Aanmelden hiervoor kan via telefoonnummer 14 0570. De kavels, de bijbehorende prijzen en achtergrondinformatie staat op staging2.woneninolst-wijhe.nl/noorderkoeslag. De uitgifte van de vier kavels gaat via inschrijving gedurende de inschrijfperiode (van 9 tot en met 25 september), waarna er geloot wordt om de keuzevolgorde. Inschrijvers krijgen een uitnodiging voor de lotingsavond thuisgestuurd. Op zoek naar een andere kavel? Kijk dan eens in de kavelwinkel: staging2.woneninolst-wijhe.nl/kavelwinkel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.