Jeugdevent bij SV Heeten

HEETEN – Door het coronavirus konden veel (voetbal)toernooien de afgelopen maanden niet doorgaan. Om de jeugd van SV Heeten dit jaar toch nog een leuke dag te bezorgen, werd besloten om een jeugdevenement te organiseren.

Voor de trainingsgroep tot de JO-11 werd er een zeskamp georganiseerd. Zo stond er een grote stormbaan en werden boardingvoetbal en andere spannende spellen gespeeld. Na afloop heeft de gehele groep lekkere pannenkoeken gegeten.

De middag was gereserveerd voor de JO12 tot de JO19. Ook voor deze groep was er een zeskamp georganiseerd. De spellen waren bijna hetzelfde als in de ochtend, alleen was het nu wat extremer. Zo moesten ze voetballen in het boardingveld, dat helemaal onder het schuim zat. De dag werd afgesloten met een barbecue.

De feestelijke dag werd mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de ‘Club van 50’ en een flessenactie van de jeugd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.