Intrededienst Richard Slaar in Plaskerk

RAALTE – Ds. Richard Slaar wordt op zondag 30 augustus bevestigd als nieuwe predikant van de Protestantse gemeente Raalte. Dat gebeurt tijdens een dienst in de Plaskerk. Slaars voorganger ds. Karolien Zwerver leidt de dienst.

Slaar was hiervoor predikant van de gereformeerde kerk van Onstwedde. Daarvoor diende hij de gereformeerde kerk van Midwolda en de Protestantse Gemeente van Workum. De feestelijke viering zal door de coronabeperkingen wel anders verlopen dan ‘normaal’. Zo mogen er slechts maximaal zeventig personen de viering bijwonen. De kinderen hebben met mooie kleurplaten een vlaggenlijn/slinger gemaakt. Deze krijgt een plek in de kerk. De dienst is voor gemeenteleden en belangstellenden online te volgen via de link ‘dienst live volgen’ op staging2.pknraalte.nl. Na afloop is er bij mooi weer gelegenheid om Slaar te feliciteren op het plein tussen de kerk en het Annahuis. Ook dan dient men de aanwijzingen voor de gedragsregels op te volgen. Het gezin Slaar bestaat naast vader Richard uit moeder José Klungers en de kinderen Pepijn, Marthe en Noralie. Zij bewonen inmiddels de pastorie aan de Munstersestraat in Raalte.
De dienst begint om 9.30 uur. Vooraf opgeven is verplicht en kan via staging2.pknraalte.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.