Home / Sallandcentraal / Info-ochtend van Studiekring Heino

Info-ochtend van Studiekring Heino

HEINO – Het nieuwe seizoen van de Studiekring Heino gaat weer van start. Op dinsdag 1 september is er eerst een info-ochtend voor belangstellenden in het Dorpshuus. Vanaf 10.00 uur krijgen ze meer uitleg over de studiekring.

Er draaien in Overijssel al ruim twintig groepen; in Gelderland zelfs al bijna veertig. In Heino zijn twee groepen (van circa tien personen) actief die elke veertien dagen bij elkaar komen. De studiekring is gericht op 50-plussers die het leuk vinden om over een breed scala aan onderwerpen te praten, bijvoorbeeld over de actualiteit van de laatste weken. Ook wordt er telkens een thema geïntroduceerd, eventueel met beeld en geluid, waarop de deelnemers vervolgens dieper in kunnen gaan.

Lees ook

Belangstelling voor streekproducten flink gegroeid sinds maart

HAARLE – Pluimveehoudster Jolanda Kieftenbeld merkte het al eerder; sinds in maart de coronacrisis uitbrak, …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.