Info-ochtend van Studiekring Heino

HEINO – Het nieuwe seizoen van de Studiekring Heino gaat weer van start. Op dinsdag 1 september is er eerst een info-ochtend voor belangstellenden in het Dorpshuus. Vanaf 10.00 uur krijgen ze meer uitleg over de studiekring.

Er draaien in Overijssel al ruim twintig groepen; in Gelderland zelfs al bijna veertig. In Heino zijn twee groepen (van circa tien personen) actief die elke veertien dagen bij elkaar komen. De studiekring is gericht op 50-plussers die het leuk vinden om over een breed scala aan onderwerpen te praten, bijvoorbeeld over de actualiteit van de laatste weken. Ook wordt er telkens een thema geïntroduceerd, eventueel met beeld en geluid, waarop de deelnemers vervolgens dieper in kunnen gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.