In de rij voor een perenboom

HOONHORST – De actie van PB Hoonhorst om vijfhonderd perenbomen weg te geven was een groot succes. Afgelopen zaterdag kon iedereen een perenboom ophalen. De actie zou duren van 9.00 tot 12.00 uur, maar om kwart voor negen stond er al een lange rij auto’s voor het ophaaladres aan de Blauwedijk. Rond half tien waren de bomen al weg. Volgens PB Hoonhorst gingen honderd automobilisten met lege handen naar huis. De geïnteresseerden kwamen niet alleen uit Hoonhorst, maar ook uit Zwolle, Heino en Dalfsen. PB Hoonhorst had de vijfhonderd perenbomen geregeld bij een kweker uit Terwolde die de koelruimtes vrij moest maken en deze bomen niet meer in de buitenlandse handel wilde brengen. Met de actie haakte PB Hoonhorst aan bij het initiatief van Stichting MeerBomen.nl om dit jaar een miljoen bomen te planten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.