Historische Vereniging Wijhe opent deuren

WIJHE – De Historische Vereniging Wijhe opent op dinsdag 1 september weer de deuren. Enige tijd geleden moest de vereniging haar oude pand verlaten. Aan de Langstraat is inmiddels een nieuwe locatie gevonden, maar die was tot nu toe in verband met het coronavirus niet geopend. Daar komt vanaf dinsdag 1 september verandering in. In het pand is onder andere een tentoonstelling in het teken van 75 jaar vrijheid te zien. Verder kunnen de bezoekers een kijkje nemen in de winkel, waar de Historische Vereniging naast boeken ook tal van Wijhe-cadeautjes verkoopt, zoals een verjaardagskalender met foto’s uit Wijhe. Zie voor de verdere openingstijden staging2.historischeverenigingwijhe.nl. De toegang tot de expositie en de winkel is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.