Heino krijgt digitaal dorpsplein

HEINO – Heino krijgt vanaf oktober een digitaal dorpsplein. Daar moeten zo meteen alle activiteiten samenkomen en de laatste nieuwtjes en meer informatie over het winkelaanbod te vinden zijn. “En natuurlijk ook met een helder en zo volledig mogelijk overzicht van alle activiteiten in Heino”, geven Jan Datema en Cor van Gasteren aan. Het duo vertegenwoordigt het bestuur van een nieuwe stichting die achter de schermen al een aantal maanden in de weer is om de lokale krachtenbundeling tot stand te brengen. “We houden de spanning er nog even in, maar in oktober moet het allemaal zijn afgerond”, aldus de initiatiefnemers die graag benadrukken dat het niet kon worden gerealiseerd zonder financiële steun van onder andere de gemeente Raalte, Leader De Kracht van Salland, Stichting voor Elkaar en de Heinose Winkeliers Vereniging.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.