GroenRijk Raalte in de prijzen

RAALTE – Net voor de zomervakantie hield GroenRijk Nederland onder alle vestigingen een wedstrijd om de nieuwe plant de ‘Kalanchoe Gardenlina’ te promoten.

De winkels kregen de opdracht een mooie presentatie te maken, waarna een mysteryshopper op bezoek kwam om dit te beoordelen. Trots meldt GroenRijk Raalte dat zij gewonnen heeft met een mooie 10. Een van de redenen was dat ze een golf aan Kalanchoës creëerden, door ze op meerdere plekken in de looproute plaatsten. GroenRijk Raalte ontving een mooie bijdrage voor de personeelspot en daarnaast wonnen zij de bewuste Kalanchoeplanten, waar ze nog iets leuks mee gaan doen. Houd daarom hun Facebookpagina goed in de gaten. De vestiging in Bergambacht werd tweede en de derde prijs werd gedeeld tussen GroenRijk Zevenaar en Prinsenbeek.

Voorgrond: Jesse en Iris. Achterste rij: Suzan, Rianne, Johnny en Renate. Niet op de foto i.v.m. vakantie/vrij: Eugene, Willemien, Sunil, Miranda, Marijke, Kyra en Sanne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.