Home / Sallandcentraal / GroenRijk Raalte deelt gewonnen planten uit aan verzorgingshuizen

GroenRijk Raalte deelt gewonnen planten uit aan verzorgingshuizen

RAALTE – GroenRijk Raalte heeft 150 planten weggegeven aan verzorgingshuizen in de gemeente Raalte. Recentelijk won GroenRijk Raalte de eerste prijs van een wedstrijd van GroenRijk Nederland. Die was uitgezet om de nieuwe plant de ‘Kalanchoë Gardenlina’ te promoten. GroenRijk Raalte had volgens de jury de plant op de mooiste manier gepresenteerd. Bij de prijs hoorden ook 150 Kalanchoë planten. Johnny Holtkuile besloot samen met zijn team om de planten weg te geven. Medewerkers Jesse en Iris reden afgelopen donderdagavond de gemeente Raalte door. Zo gingen ze langs bij Stevenskamp in Heeten, de Hartkamp, Swaenewoerd en Schuilenburg in Raalte en het Wooldhuis in Heino. Op de foto overhandigen de twee de planten aan een medewerkster van Swaenewoerd.

Lees ook

Jubileumeditie van wandeldriedaagse van Labor

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor Wesepe-Averlo houdt van woensdag 4 tot en met vrijdag 6 augustus …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.