Gastvrij Wijhe zet winnaars fietspuzzeltocht in de prijzen

WIJHE – De drie winnaars van de fietspuzzeltocht van ondernemersvereniging Gastvrij Wijhe hebben vrijdagavond op het Van Dedemplein hun prijs in ontvangst genomen. Zij ontvingen een waardebon van 25 euro vergezeld van een bloemetje van Albert Heijn Boomgaard.

Eef en Gerry Hogeboom en Eva van ’t Land uit Wijhe en Henk en Joke Kieftenbeld uit Raalte kwamen bij de loting als winnaars uit de bus. Erik-Jan Berends, maker van de route en voorzitter van de PR-commissie van Gastvrij Wijhe, feliciteerde de winnaars en overhandigde hen de prijzen. De puzzeltocht telde in totaal 34 deelnemers. Dertig hadden de afgebeelde foto’s in de juiste volgorde geplaatst.
Berends heeft het eerste exemplaar van de gloednieuwe fietsroute Rondje Gastvrij Wijhe begin juli overhandigd aan wethouder Hans Olthof. De hele route is 64 kilometer lang, maar wie dat té lang vindt, kan ook kiezen de tocht in twee etappes te rijden. De noordelijke route richting Windesheim is 36 kilometer, de zuidelijke naar Olst 41 kilometer.
De fietskaart (2,95 euro) is bij diverse adressen in de gemeente Olst-Wijhe en omliggende plaatsen te koop.

Eva van ’t Land, Joke Kieftenbeld en Gerry en Eef Hogeboom vielen in de prijzen met hun deelname aan de fotopuzzelrit. Foto: Jan Amse

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.