Home / Sallandcentraal / Excursie bij het Rozendael

Excursie bij het Rozendael

HEINO – Op 18 augustus is er een avondexcursie bij landgoed het Rozendael onder leiding van Agnes Neimeijer. De familie van Ittersum stelt de tuinen op verschillende avonden open. De excursie begint bij het koetshuis dat nog allerlei kenmerken uit een ver verleden bezit. Daarna gaat de wandeling over paden door het parkbos en via de boomgaard met vijver naar de kruiden- en groentetuin. Hier is de druivenkas met eeuwenoude druivenrank te bewonderen. De siertuin met border, ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf staat momenteel prachtig in bloei. In één van de weilanden lopen doorgaans de drie ezels. Deze verwijzen naar de drie ezelkoppen in het familiewapen.
Aanvang 19.00 uur. Verzamelen bij de ingang van Het Rozendael, Rozendaelseweg 3 in Heino. De kosten zijn 3 euro per persoon.
Opgave is noodzakelijk en kan via tel 0572-391955/0630849512 of email jenh.nijmeijer@gmail.com.

Lees ook

Gratis schooltas voor brugklassers via Leergeld Salland

RAALTE – Gezinnen, met schoolgaande kinderen, die het niet breed hebben, komen mogelijk in aanmerking …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.