Home / Nieuws / Evenementensector laat gebouwen rood oplichten: ‘Het is écht vijf voor twaalf’

Evenementensector laat gebouwen rood oplichten: ‘Het is écht vijf voor twaalf’

REGIO – Diverse gebouwen in de regio Salland en Vechtdal worden dinsdagavond rood verlicht. De evenementensector staat door de coronacrisis al ruim vijf maanden stil. “Dat betekent geen omzet en wel alle kosten”, laat Richard Lemmens van LSP Stage Equipment uit Ommen weten. “Ondanks de steunmaatregelen van de overheid staat een flink aantal bedrijven op omvallen. Het is nu écht vijf voor twaalf.”

Om de situatie onder de aandacht te brengen worden diverse gebouwen (waaronder gemeentehuizen en andere overheidsgebouwen) rood verlicht. Samen met andere acties is het doel om de steunpakketten voor de sector verlengd te krijgen. “De politiek moet wakker worden en gaan begrijpen dat als er niets gebeurt, de hele evenementensector lijkt te verdwijnen.”

 

 

 

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.