Drie keer Senang in Wijhese tuin

WIJHE – TG Goed Gezelschap verzorgde afgelopen zaterdag drie voorstellingen in de tuin van Irmgard Nieuwenhuis in Wijhe. De voorstelling Senang handelde over de ervaringen van Indische Nederlanders; muziektheater over afkomst, tradities en botsingen. Alle drie de voorstellingen waren uitverkocht.

Foto: Annet van Raalten

Klemens Patijn, die de voorstelling opvoerde samen met Nynke Heeg, kende Irmgard Nieuwenhuis, de eigenaresse van de locatie, van het theaterstuk Operatie IJssellinie, waarin ze allebei een rol speelden. Toen tg Goed Gezelschap een locatie zocht voor het stuk, was een lijntje naar Irmgard dus snel uitgeworpen.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.