Den Alerdinck Zomerfair dit jaar online

LAAG ZUTHEM – De Den Alerdinck Zomerfair in Laag Zuthem gaat in verband met het coronavirus niet door. De organisatie heeft echter besloten om een online-event aan te bieden. Van vrijdag 14 tot en met zondag 16 augustus is er van alles te zien en te beleven op staging2.denalerdinckzomerfair.nl.

Foto: Dit jaar geen fysieke, maar online samenkomst op Zomerfair (archief)

“We hebben geprobeerd om de elementen van de Zomerfair zoveel mogelijk te vertalen naar een online omgeving”, vertelt Jelmer van Nijen namens Organisatiebureau Plan Effect. “Zo kun je online workshops volgen, zijn er optredens van artiesten die je waarschijnlijk kent van de zomerfair en kun je op de plattegrond lekker neuzen tussen de vele standhouders om daar leuke producten te shoppen.”

“Alle standhouders hebben speciaal voor het online fair een actie bedacht die alleen geldig is in het fairweekend van 14 t tot en met 16 augustus. Ook hebben we een leuke winactie waarmee je kans maakt op een mooi prijzenpakket, samengesteld door de deelnemende bedrijven.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.