De WRAP komt naar Raalte

RAALTE – Mensen met een (psychische) kwetsbaarheid die meer grip willen op hun leven, kunnen binnenkort terecht in zelfregiecentrum Raalte. In september start hier de cursus Wellness Recovery Action Plan (WRAP). In de cursus leren deelnemers te werken aan hun persoonlijke herstelproces.

Hierbij staan vijf sleutelbegrippen centraal: hoop, persoonlijke verantwoordelijkheid, eigen ontwikkeling, opkomen voor jezelf en steun. De gelijkwaardige uitwisseling van ervaringen tijdens deze cursus werkt inspirerend. Een WRAP-groep bestaat uit acht deelnemers die acht keer bij elkaar komen. Dit onder leiding van twee opgeleide WRAP-facilitators: Bernadette Broer (RIBW GO) en Robert van Andel (Vriendendiensten).

De cursus is kosteloos en gaat van start op maandag 7 september 2020. De acht bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op maandag van 13.00 tot 15.30 uur bij zelfregiecentrum Raalte (Kerkstraat 13). Voor meer informatie of opgave kan gemaild worden naar zelfregie@vriendendienstendeventer.nl of telefonisch via 0570-613747 en vraag naar Robert of Fieke. Aanmelden kan tot 28 augustus, vol is vol.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.