Home / Sallandcentraal / Cursus Samen op Pad in Raalte

Cursus Samen op Pad in Raalte

RAALTE – WIJZ Welzijn Raalte en Impluz-preventie presenteren vanaf maandag 7 september de cursus ‘Samen op Pad’. De cursus is bedoeld voor mensen met een klein sociaal netwerk. Samen is immers leuker dan alleen, maar dat gaat niet voor iedereen vanzelf. De cursisten krijgen handvatten en oefeningen die helpen bij het vinden en maken van nieuwe contacten.

De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten op de maandagen 7, 14, 21 en 28 september; telkens van 13.30 tot 15.30 uur in Raalte. Deelname is gratis voor inwoners van de gemeente Raalte. Er is geen verwijzing nodig. Voor informatie bel naar Tamara van der Zee: 0572-367058. Aanmelden kan bij info@impluz.nl.

Lees ook

Hardloopclinic van AV Salland

RAALTE – AV Salland gestart met een hardloopclinic voor beginnende hardlopers. Aanhaken is nog mogelijk. …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.