Coronatestlocatie in Deventer verhuist per 14 augustus

DEVENTER – De coronatestlocatie aan de Schonenvaardersstraat in Deventer wordt met ingang van vrijdag 14 augustus verplaatst naar de Hannoverstraat 2 in dezelfde stad.

De nieuwe locatie is een stuk ruimer dan de vorige locatie en heeft daardoor meer testcapaciteit en mogelijkheden voor eventuele toekomstige opschaling. Er zijn ook ruim voldoende parkeerplaatsen. De nieuwe locatie is gevestigd in een deel van het voormalig Groencentrum en zit naast de Gamma en de Subway, achterop het terrein.
Sinds begin juni kan iedereen in Nederland met klachten die passen bij het coronavirus getest worden. GGD IJsselland heeft hiervoor vier testlocaties in de regio IJsselland ingericht: in Deventer, Ommen, Steenwijk en Zwolle. Een afspraak maken kan online via Rijksoverheid.nl/coronatest of door te bellen met het landelijke afsprakennummer 0800 – 1202. Als je besmet bent dan doet de GGD bron- en contactonderzoek. Erg ziek? Bel dan via 088 – 443 03 70. Dan is het eventueel ook mogelijk om je thuis te laten testen. Kijk voor meer informatie over het coronavirus en het testen op staging2.rijksoverheid.nl/coronavirus of op staging2.ggdijsselland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.