Coronatestlocatie in Deventer verhuist binnenkort

ZWOLLE – GGD IJsselland opent binnenkort een nieuwe coronatestlocatie aan de Hannoverstraat 2 in Deventer. Deze locatie komt in de plaats van de huidige locatie aan de Schonenvaardersstraat. De voorbereidingen zijn in volle gang. De exacte verhuisdatum is nog niet bekend, maar het streven is dat vanaf eind volgende week alle testen in Deventer plaatsvinden aan de Hannoverstraat 2.

De nieuwe locatie is een stuk ruimer dan de vorige locatie en heeft daardoor meer testcapaciteit en mogelijkheden voor eventuele toekomstige opschaling. Er zijn ook ruim voldoende parkeerplaatsen. De nieuwe locatie is gevestigd in een deel van het voormalig Groencentrum en zit naast de Gamma en de Subway, achterop het terrein.
Sinds begin juni kan iedereen in Nederland met klachten die passen bij het coronavirus getest worden. Dit is bepaald door de landelijke overheid. GGD IJsselland heeft hiervoor vier testlocaties in de regio IJsselland ingericht: in Deventer, Ommen, Steenwijk en Zwolle..
Heb je klachten die doen denken aan corona? Laat je dan testen op het coronavirus, zodat je weet waar je aan toe bent. Bel hiervoor met het landelijke afsprakennummer 0800 – 1202. Als je besmet bent dan doet de GGD bron- en contactonderzoek. Erg ziek? Bel dan via 088 – 443 03 70. Dan is een thuistest eventueel ook mogelijk. Kijk voor meer informatie over het coronavirus en het testen op staging2.ggdijsselland.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.