Brocante fair in Heino

HEINO – Joke Beumer, eerder eigenaresse van woonwinkel ’t Penninckhofje in Heino, houdt op vrijdag 4 en zaterdag 5 september een landelijke brocante fair aan de Lageweg 3 in het buitengebied van Heino. “In deze coronatijd merk ik dat we allemaal weer wat meer behoefte krijgen om er op uit te gaan”, vertelt ze. “Veel evenementen zijn afgelast omdat ze te groot zijn om veilig 1,5 meter afstand te houden. Daarom pakken we het klein maar fijn aan.”

Joke heeft een aantal standhouders uit de regio geregeld. Het aanbod bestaat onder andere uit woonaccessoires, brocante, antiek, schilderijen, potten en planten, bloemen, sieraden en tassen. De bezoekers krijgen ook allemaal een gratis kopje koffie aangeboden. Parkeren is gratis. De entree bedraagt 3 euro (kinderen gratis). De fair is beide dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Zie verder staging2.penninck-hofje.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.