Boerenmarkt in Vilsteren

VILSTEREN – Op zaterdag 15 augustus is er weer een Boerenmarkt in Vilsteren. Vorige maand was de eerste markt van dit jaar een groot succes. Het trok veel bezoekers en de kraamhouders deden goede zaken.

Foto: Archief

De wei waar de markt nu plaatsvindt, biedt voldoende ruimte om rond te lopen en om even een praatje te maken. De heerlijkste streekproducten uit de regio zijn weer te vinden op de Boerenmarkt. Kraamhouders en organisatie houden zich strikt aan de coronarichtlijnen en gaan er van uit dat de bezoekers dat ook doen.

De Boerenmarkt Vilsteren is er iedere derde zaterdag van de maand, van 11.00 tot 16.00 uur.

Zie voor meer informatie en de lijst van deelnemers: staging2.landgoedvilsteren.nl. Kijk voor de laatste nieuwtjes op Facebook en Twitter.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.