Home / tweetpost / Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

Bibliotheek en Infopunt bieden hulp bij donorregistratie

REGIO – Sinds 1 juli is de nieuwe donorwet van kracht. Bij vragen over de registratie biedt de bibliotheek hulp. In Nieuwleusen, Dalfsen en Lemelerveld zijn er workshops te volgen en biedt het Infopunt persoonlijke hulp op maat. Op de website van de bibliotheek is er informatie over donorregistratie te vinden.

Trainingen

De bibliotheek houdt de drie gratis workshops in Dalfsen op 23 september van 14.00 tot 15.00 uur. In Nieuwleusen van 23 oktober van 10.00 tot 11.00 uur en in Lemelerveld op 6 november van 14.00 tot 15.00 uur. Aanmelden kan bij het Infopunt of via de website van de bibliotheek (in de agenda). Voor meer informatie over de nieuwe donorwet of telefonische hulp bij het invullen van het donorregister, kan ook contact opgenomen worden met het Infopunt: 0529 793013.

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.