Al bijna vijfhonderd Stöppelboxen verkocht

RAALTE – Stöppelhaene heeft in totaal bijna vijfhonderd Stöppelboxen verkocht. Afgelopen zaterdag konden de kopers hun box ophalen bij De Renne (de thuisbasis van Stöppelhaene) aan de Heesweg 26; op vrijdag 21 augustus van 19.00 tot 21.00 uur volgt een nieuw ophaalmoment.

“We hoopten natuurlijk op een succes en Raalte heeft onze verwachtingen overtroffen”, zo laat het feest weten. “Er zijn er nog een paar te koop.” De Stöppelbox bevat allerlei materialen en (ook) drankjes om Stöppelhaene thuis te vieren. Het is namelijk de bedoeling dat heel Raalte op zaterdag 29 augustus thuis een feestje bouwt. Unieke items gemaakt voor deze ‘Stöppelbox’ zijn de Stöppelhaene bluetooth speaker, de speelkaarten en de opener in Stöppelhaene stijl. Natuurlijk ontbreken de borrelitems zoals Jupiler pils, het van de Zwarte Cross bekende drankje Nozem, chips en nootjes niet. Om helemaal het Stöppelhaene-gevoel te krijgen, is er een speciale playlist te downloaden met daarop de artiesten van afgelopen jaren en wellicht ook een kijkje naar 2021. De Stöppelbox kost 35 euro en kan besteld worden via staging2.stoppelhaene.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.