280 deelnemers aan Orbea Stoppelveldrit

RAALTE/HEINO – Fietstoerclub Heikera hield afgelopen zondag de 45-ste editie van de Orbea Stoppelveldrit. Vanuit Raalte konden de deelnemers routes fietsen van 40, 60, 100 en 150 km. De drie langste afstanden voerden richting de Gelderse IJsselvallei. In totaal deden 280 fietsers (zowel wielrenners als tourfietsers) mee. “Wel iets minder dan normaal”, vertelt John Ruiter namens Heikera. “Normaal gesproken praat je over tussen de vier- en vijfhonderd deelnemers. Maar dat had ermee te maken dat we pas heel kort van tevoren hadden besloten om de tocht door te laten gaan. Het was wel spannend met alle coronamaatregelen. We hebben alle hygiënemaatregelen in acht genomen en anderhalve meter afstand gehouden. De deelnemers die terugkwamen kregen een hapje en een drankje bij Laurel’s. Daar werd ook goed gebruik van gemaakt. Een paar deelnemers waren onderweg in een buitje terecht gekomen, maar dat vonden ze geen probleem. De routes waren mooi.” Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.