Zwolse stappers lopen voor Ronald McDonald Huis Zwolle

ZWOLLE – Ook veel activiteiten/evenementen voor goede doelen zijn de afgelopen periode in verband met de coronamaatregelen geannuleerd. Zo ook het jaarlijkse Homerun, Homeride en Homewalk evenement voor de Ronald McDonald Huizen in Nederland.

“Ontzettend jammer want hierdoor lopen de huizen veel sponsorgelden mis”, zo stelt de Ronald McDonald-organisatie. “Deze gelden zijn hard nodig om de logeerhuizen te kunnen laten draaien. Toch is er ook een positieve zijde aan het verhaal. Door het verschuiven van het evenement naar volgend jaar kwam er ruimte voor het organiseren van een HomeWebinar voor alle deelnemers met Yvon Jaspers en Peter Heerschop. Ook vertelde bergbeklimmer Wilco van Rooijen een mooi verhaal aan alle deelnemers.”
De strekking van het webinar was informatief, maar het ging ook over motivatie en doorzetten. Aansluitend aan de verhalen werd er opgeroepen om mee te doen met hartjessporten. Individueel of in teamverband legden de deelnemers dan een eigen route af in de vorm van een hart. Hier deed ook Team de Zwolse Stappers aan mee. Een wandelgezelschap bestaande uit tien vrijwilligers van het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Het enthousiaste clubje maakte een mooie route door een deel van de stad, Berkum en de Veldhoek. Ook was er een korte pitstop bij het Huis. Ook een wandelfanaat? Zie dan staging2.homewalk.nl en wie weet verschijn jij volgend jaar ook aan de start.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.