Zonovergoten uitje voor cliënten van Zozijn

RAALTE –  In plaats van de jaarlijkse Koetsentocht voor de tachtig cliënten van Zozijn vond er dit jaar een Zomerijs Festijn plaats op de woonlocaties. Op de zonovergoten hoofdvestiging van Zozijn aan de Kemphaan in Raalte stond een goedgevulde Boerenijskar van de Rosa Hoeve.

Voor de andere Zozijn woonlocaties werd het ijs rondgebracht met Paardenkoetsjes van Men Vereniging ‘Het Aangespannen Paard’. Deze was verheugd weer in actie te kunnen komen. Ook zij hebben hun jaarlijkse evenementen moeten afgelasten in verband met het heersende coronavirus. Zo bleek de activiteit een lichtpunt voor velen. Met koelboxen vol ijs vertrekken twee formaties van menners met paard en koets naar de verschillende woonlocaties. Zoals het logeerhuis in de Raarhoek waar op dat moment met name jongere cliënten aanwezig zijn.

De organisatie hoopt volgend jaar weer een uitgebreide Koetsentocht te kunnen organiseren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.