Yesterday in het Lommerrijk

LUTTENBERG – Het Lommerrijk presenteert op vrijdagavond 10 juli weer een openluchtbioscoopavond. Op het programma staat de romantische comedy Yesterday.

Deze film handelt over Jack, een niet al te getalenteerde muzikant, die op een dag wakker wordt in een wereld waarin niemand de muziek van The Beatles nog blijkt te kennen. Alleen Jack herinnert zich de liedjes en begint ze te spelen. Dat zorgt voor veel succes. En ondertussen doet Jack alsof hij alles zelf heeft geschreven, maar dat begint toch ergens niet helemaal goed te voelen. En dan is er ook nog zijn manager waarop hij verliefd wordt. Ed Sheeran speelt een gastrol. De film werd geregisseerd door Danny Boyle, die eerder verantwoordelijk was voor filmklassiekers als Trainspotting en Slumdog Millionaire (waarvoor hij een Oscar kreeg).

Aanvang is om 21.30 uur. De entree bedraagt 5 euro. De bezoekers dienen zelf drankjes en kussentjes mee te nemen. Reserveren (verplicht) via staging2.amfitheaterhetlommerrijkluttenberg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.