WH Zwart Hal weer open met concert van Gert van Hoef

LEMELERVELD – De getalenteerde organist Gert van Hoef verzorgt op zaterdag 8 augustus een concert in de WH Zwart Hal in Lemelerveld. Het is de eerste keer sinds de coronamaaatregelen van kracht werden dat er weer een concert plaatsvindt in de hal. Aanvang is om 20.00 uur.

Gert rondde zijn conservatoriumstudie in 2018 af. Hij is de vaste organist van de Emined orgeltoonzaal in De Punt in Voorthuizen en van de kerk van de Hervormde gemeente in dezelfde plaats. De jonge organist heeft inmiddels al enkele cd’s en dvd’s uitgebracht. Hij trekt bezoekers uit heel Nederland en zelfs Duitsland. Zijn YouTube-kanaal heeft meer dan 87.000 abonnees. Op het programma staan werken van componisten als J. Sibelius, C. Siant-Saëns, F. Mendelsohn en A. Dvořák.
In verband met de coronamaatregelen is er plaats voor slechts veertig bezoekers. De entree bedraagt 13 euro. Reserveren is verplicht en kan via mob. 06-3060 4856 of e-mail: adhuetinks@gmail.com. Betaling vooraf via overschrijving op bankrek.nr. NL 42 RABO 0127 89 72 9 t.n.v. Royal Music All In. Zie verder staging2.huetink-royalmusic.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.