Home / Sallandcentraal / Weer werkplekken in de bieb

Weer werkplekken in de bieb

RAALTE – Vanaf maandag 6 juli zijn er weer werkplekken beschikbaar in de bibliotheken in Raalte, Ommen, Olst en Heino. Wie zoekt naar concentratie, toegang tot alle mogelijke kennis en een goedwerkende pc met internet, vindt dat allemaal in de bibliotheek. Ook zijn er werkplekken voor bezoekers die hun eigen laptop meenemen. In Wijhe laat de indeling het momenteel nog niet toe om op een veilige manier werkruimte aan te bieden. Wie in de bibliotheek aan het werk wil, kan bij een medewerker een toegangstrookje krijgen. Er zijn minder plekken beschikbaar, dus de plekken worden uitgegeven aan de eerste die zich meldt. De werkduur is in principe twee uur. De bibliotheek vraagt bezoekers om de werkplekken na afloop te desinfecteren met de schoonmaakmiddelen die daarvoor klaarstaan.

Lees ook

Natuurmomenten: Het verborgen meer

Sjaak Bruggeman deelt met enige regelmaat zijn natuurmomenten met ons. En altijd is er wel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.