Wandelvijfdaagse vanuit Wesepe

WESEPE – Plattelandsvereniging Labor houdt van maandag 3 tot en met vrijdag 7 augustus een speciale editie van de traditionele wandel-meerdaagse rondom Wesepe en Averlo. Geen driedaagse dit jaar, maar een vijfdaagse. Het wandelevenement is coronaproof. Op de site staging2.wesepe.nl zijn vijf routes te vinden, die iedereen op elk moment van de dag kan wandelen. De eerste route start bij het Wapen van Wesepe, de tweede en de derde bij De Lepelaar op de Eikelhof, de vierde bij Klooster Nieuw Sion en de vijfde weer bij het Wapen van Wesepe. De routes zijn ongeveer zeven kilometer lang. Deelname is op eigen risico. Aan de wandelvijfdaagse is ook een fotowedstrijd gekoppeld. Iedereen wordt opgeroepen om onderweg foto’s te maken. Voor de maker van de mooiste foto ligt een prijs klaar. Foto’s kunnen worden gemaild naar foto@laborwesepe.nl. Zie verder staging2.wesepe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.