Home / Sallandcentraal / Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Swaenewoerd

Vrijwilligers gezocht voor tuinonderhoud Swaenewoerd

RAALTE – ZGR zoekt vrijwilligers die mee willen helpen bij het onderhoud van de binnentuin van Swaenewoerd. De nieuwe tuin is ontworpen door Stefan Jaspers, in Raalte o.a. bekend van de bijzondere borders op de Schapenstraat. Samen met Raalte Plukt is de tuin van ZGR Swaenewoerd ontwikkeld tot buurttuin: een tuin voor iedereen met ook volop plukmogelijkheden. Elke dinsdagochtend tussen 9.00 en 12.00 uur is er een tuinochtend. Vrijwilligers en andere betrokkenen onderhouden dan de planten en wieden het onkruid. Eens per maand is er speciale aandacht voor de verwerkingsmogelijkheden van kruiden, bessen en andere plukplanten, in samenwerking met Raalte Plukt. Zin om op af en toe of regelmatig op de dinsdagochtend te helpen? Mail dan naar Marja Vijn (m.vijn@zgr.nl). Voor koffie met wat lekkers wordt gezorgd. Ook om te zitten, te wandelen en te ontspannen is iedereen van harte welkom in de tuin.

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.