Voorlopig geen krediet voor verbouwing gemeentehuis Wijhe: ‘Financiële gevolgen van coronacrisis nog onduidelijk’

OLST/WIJHE – De gemeenteraad van Olst-Wijhe heeft unaniem beslist dat er voorlopig nog geen krediet beschikbaar wordt gesteld voor de verbouwing van het gemeentehuis. De raad vindt het niet verantwoord om in deze tijd, waarin de financiële gevolgen van de gemeenteraad nog onduidelijk zijn, al budget hiervoor vrij te maken.

De financiële positie van de gemeente Olst-Wijhe staat onder druk. Zo vallen de inkomsten van de overheid tegen en heeft het te maken met de gevolgen van de huidige coronacrisis. Om het maatschappelijke leven weer op gang te brengen en de lokale economie te ondersteunen, is er geld nodig. Daarom besloot de gemeenteraad om het krediet voor de verbouwing pas eventueel beschikbaar te stellen bij de gemeentelijke meerjarenbegroting 2021-2024 in november 2020.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.