Home / Sallandcentraal / Vier Sallandse tuinen geopend

Vier Sallandse tuinen geopend

REGIO – Op zondag 2 augustus openen de Tuinen van Salland weer hun poorten voor het publiek. Het gaat om een samenwerkingsverband van vier tuinen: de Tuin van Nynke Atsma in Luttenberg, de Sallandse Landschapstuin in Heino, de Tuinen van Ruim Zicht in Elshof en de Tuin van Fortmond in Olst. Kom genieten van de uitbundige bloei van vaste planten en rozen en tuinsfeer. De vier tuinen zijn opengesteld van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 5 euro per tuin (inclusief koffie/thee en wat lekkers). Zie verder www.tuinenvansalland.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.