Uitslagen van PV de Zwaluw uit Wijhe

WIJHE – Afgelopen weekend moesten de liefhebbers van de duivensport even geduld hebben. Door het regenachtige en zwaar bewolkte weer konden de duiven niet op zaterdag gelost worden. De kortere vlucht vanuit Menen kon uiteindelijk op zondag om 13:15 uur in Menen (270 km) gelost worden.

De duiven hadden de wind in de rug en de snelste duif arriveerde al om 15:19 uur op het hok van Henri Zwijnenberg. Deze duif is dus met bijna 130 kilometer per uur naar huis gevlogen. De uitslag is als volgt:

1-2-4-8 Henri Zwijnenberg, Den Nul

3-7 F. en H. Jacobs, Broekland
5 M. Biljardt, Wijhe
6 W. & R. Voskamp, Vorchten
9 M. Zwijnenberg, Olst
10 Comb. Visscher-Blom, Deventer
De langere vlucht was vanuit Fay aux Loges (573 km). Deze duiven konden pas op maandag gelost worden aangezien de opklaringen op zondag te laat kwamen. Om 07.00 uur klonk het startsignaal en de snelste duif arriveerde om 13:50 uur op het hok van Revi Schuiling (84 km/uur). De uitslag is als volgt:
1-2 Revi Schuiling, Olst

3-5-6 Henri Zwijnenberg, Den Nul
4 F. en H. Jacobs, Deventer
7-8-9 Wasem Saiamir, Deventer

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.