Home / Sallandcentraal / Tweede druk oorlogsdagboek Lettele

Tweede druk oorlogsdagboek Lettele

LETTELE – Marion Kogelman heeft een tweede druk laten maken van haar boek ‘Geen grip meer’. De eerste druk was al enkele weken na de boekpresentatie op 4 mei in Lettele uitverkocht. Marion baseerde het boek op het oorlogsdagboek van haar oma Marie Groot Koerkamp. Samen met haar gezin woonde Marie op een boerderij aan de Bathmenseweg, achter het kerkhof in Lettele. Kleindochter Marion vond het originele dagboek van haar oma enkele jaren geleden terug en bewerkte het. Daarbij volgde ze de voetsporen van haar oma en dook ze in de oorlogsgeschiedenis van Lettele. Het boek ‘Geen grip meer’ kost 10 euro en is te koop bij de firma Roesink (Lettele), de firma Liphorst (Lettele), Bruna (Raalte) of rechtstreeks te bestellen bij Marion Kogelman (www.marionkogelmanbloo.nl, mob.06-18291938).

Lees ook

Rick Evers: Schrijf eens even normaal, joh!

Een vriend van me had laatst een date. Vreselijk gezellig was het en het klikte …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.