Tuinexpo Salland verplaatst naar 2022

LUTTENBERG – Stichting Manege De Luttenberg heeft besloten om de 21-ste editie van de Tuinexpo Salland in maart 2021 niet door te laten gaan. Het evenement wordt verplaatst naar 2022. “We kijken er ieder jaar enorm naar uit en waren al flink op weg met de eerste voorbereidingen”, vertelt Albert Hogenkamp, voorzitter van het stichtingsbestuur. “Op dit moment is er voor ons helaas teveel onzekerheid over grote evenementen na 1 september. Maart 2021 lijkt voor velen misschien nog ver weg, maar de voorbereidingen waren al gestart. Ook de hoveniers en andere standhouders houden al ruim op tijd rekening met de Tuinexpo Salland. Dit besluit is dan ook in overleg met een aantal van hen genomen.“ De organisatie wil de tijd die nu vrij komt besteden aan een vernieuwende invulling van de 21-ste editie. “De eerste ideeën liggen al op tafel en zo werken we samen met de hoveniers, standhouders en vrijwilligers toe naar de volgende editie. We zien de bezoekers dan ook graag terug op de editie in 2022.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.