Home / Sallandcentraal / Theaterwandeling bij de Haere

Theaterwandeling bij de Haere

OLST – Acteurs Norbert Busschers en Joyce van Esch hebben een speciale theaterwandeling op touw gezet op het terrein van kasteel de Haere bij Olst. De wandeling duurt ongeveer vijftig minuten. Onderweg staat een Shakespeareaanse tragedie op het programma. Met de nodige humor. Daarbij spelen de deelnemers ook een rol.

De eerste twee voorstellingen zitten er al op. Die vonden vorig weekend plaats. Daarnaast zijn er nog wandelingen op zaterdag 18, zondag 19, zaterdag 25 en zondag 26 juli. Per dag zijn er twee wandelingen (om 15.00 en 17.00 uur). Het verhaal handelt over liefde, jaloezie en moord. En de beide acteurs, allebei met internationale ervaring, weten de deelnemers ook nog eens op het verkeerde been te zetten. Onderweg zijn alle benodigde attributen en de techniek al klaargezet.

Het was de bedoeling om de voorstelling dit jaar internationaal op de planken te brengen, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Daarom is een speciale regioversie gemaakt. In verband met de maatregelen geldt nu een maximum van 35 deelnemers per keer. De voorstelling is geschikt voor jong en oud, maar wel is er een minimumleeftijd van 8 jaar. Kaarten kosten 7,50 euro (5 euro voor kinderen tot en met 14 jaar). Voor meer informatie zie www.norbertbusschers.nl of bel 06-20979608. Kasteel de Haere is te vinden aan de Haereweg 4 in Olst. Het terras van het kasteel is vooraf geopend.

Lees ook

Testlocatie in Raalte per 1 oktober gesloten

ZWOLLE – GGD IJsselland sluit per 1 oktober de testlocaties in Steenwijk en Raalte. “Je …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.