Subsidie voor energiebesparing in woningen

RAALTE – Woningeigenaren in de gemeente Raalte kunnen een subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen in huis. De gemeente wil hiermee particulieren stimuleren om te verduurzamen. Het gaat om een eenmalige subsidie van maximaal 90 euro die achteraf aangevraagd kan worden. De regeling opent met terugwerkende kracht op 1 juli 2020. De subsidie wordt maximaal 250 keer verstrekt. De subsidieregeling sluit op 1 maart 2021 of wanneer het subsidieplafond van 22.500 euro bereikt is. Energiebesparende maatregelen die onder de subsidie vallen, zijn onder andere led-lampen, tochtstrips en waterbesparende douchekoppen. Maar ook verschillende soorten isolatiemateriaal, zoals glaswol, steenwol, EPS- en XPS-isolatieplaten. Op staging2.raalte.nl/subsidie-energiebesparing is een lijst met alle maatregelen (en de bijbehorende voorwaarden) te vinden waarvoor de woningeigenaren subsidie kunnen aanvragen. Naast het aanvraagformulier dienen aanvragers een kopie van de factuur en/of bon met daarop de aankoopdatum aan te leveren. Na goedkeuring door de gemeente wordt het subsidiebedrag van maximaal 90 euro verstrekt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.