Salland Open bij TC Mariënheem

MARIËNHEEM – Tennis Club Mariënheem houdt dit jaar van maandag 31 augustus tot en met zondag 6 september het jaarlijkse Prowork Salland Open tennistoernooi voor koppels. De doordeweekse wedstrijden beginnen allemaal vanaf 18.30 uur. De finales zijn gepland op zaterdag en zondag. Op die dagen beginnen de wedstrijden eerder.

Er zijn drie categorieën: damesdubbel, herendubbel en gemengd dubbel. Per categorie zijn er verschillende speelsterktes mogelijk. Iedereen die lid is van een tennisvereniging en staat ingeschreven bij de KNLTB kan meedoen. De deelnamekosten bedragen 16 euro per koppel (8 euro per persoon).

Opgave kan via de site staging2.toernooi.nl of via staging2.tcmarienheem.nl. Daar is ook meer informatie over dit toernooi te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.