Presentatie boek over armoede bij ’t Zwervel

.

WIJHE – Op zaterdag 11 juli wordt het boek ‘Aan de onderkant ligt de lat altijd hoger’ gepresenteerd bij ’t Zwervel in Wijhe. Dat gebeurt met een lezing. Het boek is mede geschreven door Guy Malfait, die al meer dan twintig jaar werkt voor ATD Vierde Wereld, de mensenrechtenorganisatie die boerderij ’t Zwervel als ontmoetingscentrum gebruikt.

Het boek handelt over de vooroordelen over arme mensen. De presentatie begint om 13.00 uur. Er zijn enkele plaatsen beschikbaar voor publiek. De entree bedraagt 10 euro (inclusief lunch om 12.00 uur). Aanmelding via christine.behain@atd-vierdewereld.nl. Het bedrag kan na bevestiging van de aanmelding worden overgemaakt op NL 39 INGB 0003 5774 54 ten name van Stichting ATD Vierde Wereld Nederland.

’t Zwervel is te vinden aan de Raalterweg 19.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.