Home / Sallandcentraal / Orgelconcerten in Kruisverheffing

Orgelconcerten in Kruisverheffing

RAALTE – In de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte vinden in de komende maanden vijf orgelconcerten plaats. Vijf verschillende toporganisten bespelen het Adema-orgel. Zij brengen allemaal een romantisch repertoire ten gehore.

De concerten zijn allemaal op de maandagavond. Op 6 juli komt Evert van de Veen; op 13 juli Marco den Toom; op 17 augustus André van Vliet; op 23 augustus Gerwin van der Plaats en op 31 augustus Minne Veldman. Per concert is er plek voor honderd bezoekers. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Reserveren is dan ook verplicht. Dat kan via de site www.orgelserieraalte.nl of rechtstreeks per e-mail: info@orgelserieraalte.nl. Alle concerten beginnen om 20.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro exclusief administratiekosten (kinderen tot 12 jaar gratis toegang). De organisatie van de concerten is in handen van de Concertcommissie Adema-orgel basiliek H. Kruisverheffing Raalte.

Lees ook

Zangeres Ellen Jannink overleden

DEN NUL/HEINO – Zangeres Ellen Jannink uit Den Nul is afgelopen dinsdagavond op 51-jarige leeftijd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.