Orgelconcerten in Kruisverheffing

RAALTE – In de Basiliek van de H. Kruisverheffing in Raalte vinden in de komende maanden vijf orgelconcerten plaats. Vijf verschillende toporganisten bespelen het Adema-orgel. Zij brengen allemaal een romantisch repertoire ten gehore.

De concerten zijn allemaal op de maandagavond. Op 6 juli komt Evert van de Veen; op 13 juli Marco den Toom; op 17 augustus André van Vliet; op 23 augustus Gerwin van der Plaats en op 31 augustus Minne Veldman. Per concert is er plek voor honderd bezoekers. Dit in verband met de coronamaatregelen.

Reserveren is dan ook verplicht. Dat kan via de site staging2.orgelserieraalte.nl of rechtstreeks per e-mail: info@orgelserieraalte.nl. Alle concerten beginnen om 20.00 uur. De entree bedraagt 12,50 euro exclusief administratiekosten (kinderen tot 12 jaar gratis toegang). De organisatie van de concerten is in handen van de Concertcommissie Adema-orgel basiliek H. Kruisverheffing Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.