Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het kader daarvan zouden twee hectares grond bij De Omloop in Wijhe worden ontwikkeld tot bedrijventerrein. De gemeente ziet van het plan af in verband met de huidige marktsituatie en planologische belemmeringen.

Het gebied was sinds 2017 opgenomen in een lijst met zogenaamde zachte plannen (niet al te concrete plannen) in het kader van de Regionale programmering werklocaties West-Overijssel. Die programmering is gericht op het herstel van de balans tussen vraag en aanbod van bedrijventerreinen. “Elders in onze gemeente is voldoende harde plancapaciteit aanwezig om in de komende jaren in de te verwachten vraag te voorzien”, zo stelt de gemeente nu echter. De grond blijft nu in gebruik als agrarisch land.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.