Home / Sallandcentraal / Nomineer kandidaten voor tweede Kei van Wijhe

Nomineer kandidaten voor tweede Kei van Wijhe

WIJHE – Wie wint de tweede ‘Kei van Wijhe’? Dat is de grote vraag. De Wiejese Diekdaegen gaan dit jaar niet door, maar de organisatie hecht er wel aan de prijs deze zomer voor de tweede keer uit te reiken. “Iedereen die een uitzonderlijk prestatie heeft geleverd en woonachtig is in Wijhe maakt kans op deze prijs”, vertelt Jeroen Demmers, voorzitter van de Wiejese Diekdaegen. De prijs werd vorig jaar ingesteld en ging toen naar Xena Wimmenhoeve die gouden medailles won op het EK en WK rolstoelbasketbal. Iedereen kan tot en met 26 juli kandidaten aandragen. Het bestuur maakt daarna een selectie uit de ingediende kanshebbers. Iedereen kan vervolgens stemmen op deze kandidaten. De trofee wordt uitgereikt in het eerste weekend van september. Kandidaten nomineren kan via info@diekdaegen.nl.

Foto: Jan van Aefst

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.