Home / Nieuws / Mooie oplossing: ouders volgen afzwemmen via livestream

Mooie oplossing: ouders volgen afzwemmen via livestream

RAALTE – Dit weekend zijn er in zwembad Tijenraan zo’n 70 kinderen geslaagd voor zwemdiploma A en B. Normaal gesproken is diplomazwemmen een feestje voor de hele familie, waarbij ouders zelf ook mee mogen zwemmen met hun kind. Door de coronamaatregelen zat dat er helaas niet in en mocht er maar één ouder bij het afzwemmen aanwezig zijn.

Om toch familie en vrienden mee te laten genieten met deze bijzondere mijlpaal zorgde Sportbedrijf Raalte voor een livestream, zodat ze niets hoefden te missen. Dit werd bijzonder gewaardeerd. In de sporthal was er na afloop genoeg ruimte voor de feestelijke diploma uitreiking waarbij alle fans aanwezig konden zijn. Uit handen van mascotte Tije ontvingen alle kinderen hun zwemdiploma.

Lees ook

Medewerker kliniek Veldzicht gewond na aanval van bewoner

BALKBRUG – In psychiatrische kliniek Veldzicht in Balkbrug heeft vrijdagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Daarbij is …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.