Minister Van Nieuwenhuizen bespreekt volgende maand N35 met gedeputeerde

Twee weken geleden stelde minister Van Nieuwenhuizen nog tegen verdere verbreding van de N35 tussen Nijverdal en Wijthmen te zijn. Die uitspraak kwam haar op forse kritiek te staan van zowel provinciale partijen als kamerfracties. Ook gedeputeerde Boerman, verantwoordelijk voor het ‘hoofdpijndossier’, reageerde teleurgesteld.

Excuses
Van Nieuwenhuizen maakte na alle kritiek excuses en beloofde met Overijssel in gesprek te gaan over de N35. Gedeputeerde Boerman laat weten dat hij vandaag telefonisch contact heeft gehad met de minister. “Ik heb met de minister onder andere gesproken over een gezamenlijk toekomstbeeld, een traject en een plan van aanpak voor de N35.”

Boerman gaat woensdag 26 augustus naar Den Haag, om verder met Van Nieuwenhuizen over de plannen te spreken. “Ook heb ik de minister uitgenodigd om langs te komen in het gebied”, aldus Boerman.

Verheugd
CDA Tweede Kamerlid Wytske Postma is verheugd dat er een concrete afspraak staat met de minister. “Goed om te zien dat de minister woord houdt. Nu moet ze even de versnelling erin zetten om de verloren tijd in te halen.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.