Knapzakbrunch bij de Maathoeve voor het hele gezin

HEETEN – Recreatiebedrijf de Maathoeve in Heeten biedt nu elke zondag de knapzakbrunch aan. De deelnemers krijgen een brunch aangeboden en kunnen die combineren met een activiteit naar keuze.

De brunch wordt geserveerd in de nieuwe tuinkamer. “Je beleeft het buitenleven ook als je binnen zit, je ziet de koeien zelfs staan naast het terras”, vertellen Peter en Agnes de Graaf van de Maathoeve. De brunch bestaat uit sap of koffie; oerbrood; soep van de dag of een maaltijdsalade; een warme hap; fruit en een variatie van zoet en hartig beleg uit de eigen streekwinkel.
Wat de activiteit betreft zijn er drie opties. De eerste is optie is het nieuwe avonturenpad: een belevingspad vol avontuur door bloemenweides, akkerranden, kikkerpoelen en het bos. Onderweg komen de deelnemers over enkele speciale bruggen en krijgen ze diverse opdrachten die ze met een beetje boerenverstand kunnen oplossen. “Denkers, doeners, jong en oud; iedereen is nodig om de opdrachten te voltooien”, vertellen Peter en Agnes. “Daarnaast staat er ook nog een melkbussenspel op het programma. Het avonturenpad is geschikt voor het hele gezin en ook te boeken als teambuildingactiviteit: het Noaberspel. Neem wel laarzen of wandelschoenen mee.”
De tweede optie is het disc golfen: een golfbaan met negen holes voor frisbees. De derde optie is het footgolfen (met opnieuw negen holes). De deelnemers dienen een bal met zo weinig mogelijk trappen in de hole te krijgen. De drie activiteiten duren allemaal ongeveer anderhalf uur.
Deelname aan de knapzakbrunch (met activiteit naar keuze) kost 18,50 euro per persoon (kinderen van 3 tot 12 jaar 9,25 euro). Deelname aan de knapzakbrunch kan elke zondag tot en met september tussen 10.00 en 14.00 uur. Aanmelding via staging2.maathoeve.nl/activiteiten.
De Maathoeve is te vinden aan de Witteveensweg 23 in Heeten, mob. 06 – 33 10 49 50, info@maathoeve.nl. Zie verder staging2.maathoeve.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.