Kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd

DALMSHOLTE – Op zondag 26 juli is er van 10.00 tot 16.00 uur weer een Kijk en Doedag bij `t Olde Manegepeerd in Dalmsholte. Er is een rommelmarkt en bezoekers kunnen de paarden wat lekker geven. Ook zijn er tweedehands paardenspullen te koop. Koffie met wat lekkers staat klaar. De gehele opbrengst is voor de uitgewerkte manegepaarden die na een werkzaam leven in de maneges bij ’t Olde Manegepeerd van hun rust genieten. `t Olde Manegepeerd is tevens een inleverpunt voor kleding, inktcartridges en frituurvet. De manege is te vinden aan de Beukenlaan 2 in Dalmsholte.

staging2.manegepeerd.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.