Kenniskaravaan over 1,5 meter

RAALTE – Het Vrijwilligerspunt Raalte en de Raalter Uitdaging presenteren op 31 augustus een online Kenniskaravaan voor vrijwilligers en vrijwilligersorganisaties (verenigingen/stichtingen). De centrale vraag tijdens deze Kenniskaravaan is: ‘Hoe gaan we verder vanuit de 1,5 meter basis’.

Verschillende sprekers beantwoorden vragen van de deelnemers, ieder vanuit zijn/haar eigen expertise en ervaring. De vragen kunnen bijvoorbeeld gaan over contributie, spelregels en zichtbaar zijn en blijven op 1,5 meter. Ook is er ruimte om ervaringen uit te wisselen.

Aanvang is om 19.30 uur. Voor meer informatie, aanmelding en het inbrengen van vragen mail naar vrijwilligerspuntraalte@wijz.nu of info@raalteruitdaging.nl. Voor meer informatie kan men ook bellen met Henny Zomer, mob. 06-23 44 71 10.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.