Inwoners van Raalte krijgen koninklijke onderscheiding

RAALTE – Twaalf inwoners van de gemeente Raalte hebben een koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Dadema feliciteerde de decorandi enkele maanden geleden al via de telefoon. Door het coronavirus kon de officiële plechtigheid niet doorgaan.

Alle twaalf zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het gaat om Frans Bongertman, Henny Cents, Marie-José ter Heerdt-Grimmelikhuizen, Herman Heetkamp, Jan ten Hove, Clemens Nieuwenhuis, Antoon Olde Hensken, Tonnie Smale-Hunneman en Bennie Temmink (allen uit Raalte); Flip Jonkman uit Heino, Jan Schrijver uit Mariënheem en Loeck Tomassen uit Heeten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.