Home / Nieuws / Inwoners van Raalte krijgen koninklijke onderscheiding

Inwoners van Raalte krijgen koninklijke onderscheiding

RAALTE – Twaalf inwoners van de gemeente Raalte hebben een koninklijke onderscheiding ontvangen. Burgemeester Dadema feliciteerde de decorandi enkele maanden geleden al via de telefoon. Door het coronavirus kon de officiële plechtigheid niet doorgaan.

Alle twaalf zijn benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Het gaat om Frans Bongertman, Henny Cents, Marie-José ter Heerdt-Grimmelikhuizen, Herman Heetkamp, Jan ten Hove, Clemens Nieuwenhuis, Antoon Olde Hensken, Tonnie Smale-Hunneman en Bennie Temmink (allen uit Raalte); Flip Jonkman uit Heino, Jan Schrijver uit Mariënheem en Loeck Tomassen uit Heeten.

Lees ook

Preview nieuwe Peugeot 508 PSE bij Auto Palace

(Advertorial) ZWOLLE – De nieuwe Peugeot 508 PSE maakt een previewtour door Nederland. Daarbij doet …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.